Een nieuw lid van de Petrifilm familie is nu AFNOR gevalideerd! Het gaat om de Petrifilm bepaling melkzuurbacteriën!

Algemeen

Elke dag worden voedingsproducenten, detailhandelaren en consumenten gedwongen om voeding besmet met melkzuurbacteriën weg te gooien. Deze normaal bruikbare bacteriën kunnen ongewenste veranderingen veroorzaken in vleeswaren, zeevruchten, sauzen en dressings, groenten en diverse voedingsprocessen.  
Deze melkzuurbacteriën zorgen niet alleen voor extra voedselverspilling en kostbare productherroepingen maar kunnen ook schade toebrengen aan uw imago. 

De 3M wetenschap brengt u een betere manier om uw producten en haar productomgeving te testen op melkzuurbacteriën, zonder het gedoe van de traditionele Agar - methoden. 

De kant en klare Lactic acid Petrifilm vereenvoudigen het testproces en geven een nauwkeuriger resultaat in minder tijd, waardoor u afval vermindert, herroepingen minimaliseert en uw imago beschermt. 

Wat is het voordeel voor u?

  • Geavanceerde technologie: Zelfstandige anaërobe omgeving wordt geactiveerd door een zuurstof afscheidende technologie en zuurstofbarrièrefilms. Er is geen CO² atmosfeer of incubator nodig.
  • Snel: U beschikt over het resultaat na 48 uur incubatietijd.
  • Gemakkelijk en efficiënt: Kant en klare Petrifilm elimineren de behoefte van arbeidsintensieve media voorbereiding, speciale verdunningsmiddelen en pH-aanpassing van het monster.
  • Bewezen betrouwbaarheid: Versus MRS en APT Agar methoden. Het kan gebruikt worden om een ​​breed assortiment aan voedingsmiddelen en haar omgeving te testen.

 

Via onderstaande link kunt u de productflyer van 3M bekijken.
Lactic-Acid-Bacteria-Count-Plates20170529095403.pdf

 

Wenst u graag meer informatie over dit product, aarzel dan niet om ons te contacteren. 
Dit kan telefonisch via het nummer +32 11 363 363 of per mail info@ledtechno.be. 

← Terug naar het overzicht

Afbeeldingen

Bestanden