Nieuws

Maak kennis met de nieuwe bewaker van het proces.

Algemeen

U heeft nog tot 31 december 2017 de tijd om de vernieuwde Luminometer aan te schaffen aan een zeer scherp tarief. De herontworpen Clean-Trace-luminometer biedt een vergroot gebruikersgemak, snellere resultaten en eenvoudige éénhandsbediening. Het ergonomische ontwerp maakt testen makkelijk en minimaliseert trainingstijd en -kosten. Met verbeterde prestaties en baanbrekende technologie krijgt u resultaten waar u op kunt rekenen.

Lees meer →

Gratis Webinar 3M: Voedselbederf en melkzuurbacteriën

Graag meer weten over de complexiteit van de bepaling van voedselbederf, alsook over een nieuwe methode voor het berekenen van melkzuurbacteriën? U kunt zich nog steeds inschrijven voor de gratis Webinar van 3M op donderdag 6 juli om 15:00.

Lees meer →

Case: 3M Petrifilm & Clean-Trace oppervlaktecontrole

Bekijk in deze video hoe de ziekenhuiskantine van Charleroi gebruik maakt van de 3M Petrifilm en de 3M Clean-Trace oppervlaktecontrole.

Lees meer →

BagPipet® & BagTips® - Pipetteer uw viskeuze stalen zonder belemmering!

Profiteer nu van onze tijdelijke promo op de BagPipet® en BagTips® van Interscience, prijzen zijn geldig tem 31 juli 2017.

Lees meer →

Dossier Led techno: Top 4 vloeistofmanipulatie

Algemeen

Werkt uw labo nog steeds op de meest efficiënte manier? In dit dossier stellen wij u voor aan de door ons geselecteerde "top 4 behandelingen voor manipulatie".

Lees meer →