Nieuws

BagPipet® & BagTips® - Pipetteer uw viskeuze stalen zonder belemmering!

Profiteer nu van onze tijdelijke promo op de BagPipet® en BagTips® van Interscience, prijzen zijn geldig tem 31 juli 2017.

Lees meer →

Dossier Led techno: Top 4 vloeistofmanipulatie

Algemeen

Werkt uw labo nog steeds op de meest efficiënte manier? In dit dossier stellen wij u voor aan de door ons geselecteerde "top 4 behandelingen voor manipulatie".

Lees meer →

Op zoek naar een innovatieve Air Sampler ? Ontdek de Airwel+

Algemeen

Met de Airwel+ kunt u geheel volgens de wettelijk voorgeschreven normen stalen nemen van omgevings- en perslucht. Door gebruik te maken van het zelftest-systeem op het toestel kunt u op frequente basis analyses uitvoeren.

Lees meer →

Kantoren doorlopend geopend tijdens de zomervakantie

Algemeen

Graag melden wij u dat het kantoor tijdens de zomervakantie doorlopend geopend is. Ons team is beschikbaar van maandag tot en met donderdag van 08:30 tot 16:45 en op vrijdag van 08:30 tot 16:00.

Lees meer →

EASY Staph... een nieuwe gecertificeerde methode door AFNOR certificatie

Easy Staph is een alternatieve methode voor het detecteren van de coagulase positieve Staphylococcus aureus in voedingsmiddelen, dierenvoer en milieuproeven. Deze methode is bruikbaar voor alle analyses van producten bestemd voor menselijke consumptie en is gecertificeerd volgens de NF VALIDATION onder attest N°BKR 23/10 – 12/15.

Lees meer →