Nieuws

Op zoek naar een innovatieve Air Sampler ? Ontdek de Airwel+

Algemeen

Met de Airwel+ kunt u geheel volgens de wettelijk voorgeschreven normen stalen nemen van omgevings- en perslucht. Door gebruik te maken van het zelftest-systeem op het toestel kunt u op frequente basis analyses uitvoeren.

Lees meer →

Kantoren doorlopend geopend tijdens de zomervakantie

Algemeen

Graag melden wij u dat het kantoor tijdens de zomervakantie doorlopend geopend is. Ons team is beschikbaar van maandag tot en met donderdag van 08:30 tot 16:45 en op vrijdag van 08:30 tot 16:00.

Lees meer →

EASY Staph... een nieuwe gecertificeerde methode door AFNOR certificatie

Easy Staph is een alternatieve methode voor het detecteren van de coagulase positieve Staphylococcus aureus in voedingsmiddelen, dierenvoer en milieuproeven. Deze methode is bruikbaar voor alle analyses van producten bestemd voor menselijke consumptie en is gecertificeerd volgens de NF VALIDATION onder attest N°BKR 23/10 – 12/15.

Lees meer →

Nood aan luchtcontrole? Wij presenteren u de "Spin Air" airsampler.

De monitoring van microbiële luchtverontreiniging is een belangrijke sleutelfactor voor faciliteiten met speciale luchtreinigingsbehoeften, denk maar aan de diverse gezondheidszorgfaciliteiten of de voedingsfabrikanten. Wij weten dat gisten en schimmels zich verspreiden via droge lucht, daar waar bacteriën verspreidt worden via een vochtige atmosfeer. De Spin Air airsamplers bieden u een compacte, draagbare en eenvoudige oplossing voor luchtcontrole.

Lees meer →

Hoe werkt COMPASS® Bacillus cereus Agar ?

COMPASS® Bacillus cereus Agar is een vast medium dat gebruikt wordt voor het opsporen en opsommen van sporen en vegetatieve vormen van soorten die vermoedelijk tot de Bacillus Cereus groep behoren. De COMPASS® Bacillus cereus Agar is van toepassing op alle producten bestemd voor menselijke of dierlijke consumptie.

Lees meer →