Nieuws

Kantoren gesloten op 25 & 26 mei 2017

Beste klanten, Onze kantoren zullen naar aanleiding van O.H. Hemelvaart gesloten zijn op donderdag 25 en vrijdag 26 mei. Wij zijn terug tot uw dienst vanaf maandag 29 mei. Groetjes Led techno

Lees meer →

Gratis Webinar 3M: Pathogenen detectie in voeding

Algemeen

Wilt u meer weten over de Europese regelgeving voor pathogenen in voedselveiligheid en de ontwikkeling van Pathogenen Detectie Technologieën? Volg dan zeker de gratis Webinar van 3M op dinsdag 9 mei om 15:00.

Lees meer →

Dossier Led techno: Pathogenen detectie

Algemeen

Vroeger werd de pathogenen detectie in de voedingsindustrie toevertrouwd aan externe laboratoria, nu is dit kwaliteitsproces voor iedereen toegankelijk. Iedereen actief is in de voedingsindustrie weet dat kwaliteitscontroles voortdurend in beweging zijn en niet genegeerd mogen worden. Lees hier het volledige dossier over Pathogenen detectie.

Lees meer →

Hoe tevreden zijn onze klanten?

Algemeen

In samenwerking met de PXL-Hogeschool in Hasselt hebben we deelgenomen aan een onderzoek dat ons meer inzicht verschaft over: "Hoe tevreden zijn onze klanten over de dienstverlening die Led techno hun biedt? "

Lees meer →

Led techno is trotse houder van het Laborama Quality Service Label 2017

Algemeen

Door middel van het Quality Service Label garanderen we kwaliteit en het continu streven naar verbetering. Als houder van het label verklaart Led techno op eer te voldoen aan diverse kwaliteitsvoorwaarden.

Lees meer →