Nieuws

Gratis Webinar 3M: Hygiënecontrole in de voedings- en drankenindustrie.

Op dinsdag 21 maart omstreeks 13:30 vindt de eerste van vele leerrijke Webinars over voedselveiligheid van 3M plaats. In deze 45 minuten durende uiteenzetting worden er presentaties gegeven door technisch voedingsspecialist John Figgens (British Retail Consortium) en 3M Product Service Specialist Gareth Lang.

Lees meer →

Microgen Bioproducts lanceert nieuwe Pulsifier II®

De revolutie gaat verder... De lancering van de Pulsifier® in 2002 betekende een mijlpaal op het gebied van monstervoorbereiding.

Lees meer →

Ontmoet Stefaan, uw nieuwe accountmanager

Allereerst willen wij u bedanken voor de genoten samenwerking in 2016, en wensen wij u namens het Led techno - team het beste voor het nieuwe jaar. Met dit bericht stellen we u graag op de hoogte van de indiensttreding van Stefaan Moens.

Lees meer →

NuAire: Ontdek de energiebesparende In-VitroCell ES NU-5700 series

Algemeen

De In-VitroCell ES NU – 5700 serie is een energiebesparende CO2 incubator met luchtmantel die ontworpen werd om een betrouwbare in-vitro omgeving te creëren, met als doel optimale celgroei. Dit model biedt u maar liefst 160 L werkbare ruimte. De groeikamer kan ook gebruikt worden als opslag en behoud van geslachtscellen en dierlijke weefsel celculturen dit op of in de buurt van de lichaamstemperatuur.

Lees meer →